Начало От региона Спорт Два бронзови медала в актива на "Тонус" от PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN 2014
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Два бронзови медала в актива на "Тонус" от PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN 2014

Михаил Лучански от спортен клуб по аеробика "Тонус"- Кюстендил спечели бронзов медал в категория юноши-старша възраст /15-17 г./, от Пети Международен турнир - PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN 2014.
Бронзово отличие и за Светлина Велинова от "Тонус", с груповото си съчетание /тройка/ с още две момичета от СК "Самоков".
Велинова се представи много добре и в индивидуалната надпревара, в категория девойки-младша възраст /12-14 г./, като се класира 7-ма и остави зад себе си много добри състезатели от Австрия, Италия и България.
Двамата състезатели се подготвят от Галя Миткова-Миладинова. Треньори на тройката са Калоян Калоянов - СК "Самоков", Диана Борисова - СК "Самоков" и Галя Миткова-Миладинова - СК "Тонус".

В Пети Международен турнир - PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN 2014 участваха гимнастици от Алжир, Австрия, Италия, Швеция, Турция и България, при деца, юноши и девойки.
"Изключително представяне на кюстендилските състезатели, което е резултат не само на таланта им, но и на постоянство, упоритост и огромно желание за успех! Гордост на СК "Тонус", каза председателят на клуба по аеробика и треньор Галя Миткова-Миладинова.
Състезателите от клуба продължават подготовката си за предстоящия национален турнир в началото на октомври.

Източник: dariknews.bg

 
Партньори