Начало От региона Новини Община Кюстендил възстановява разкопани улици от водното дружество
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Община Кюстендил възстановява разкопани улици от водното дружество


Поради неизпълнение на ангажиментите, поети от "Кюстендилска вода" ЕООД, по възстановяване на настилките в участъците на авариите, общината в Кюстендил пристъпва към ремонтни дейности със собствени средства.
"От 21 август (понеделник) се започва активна работа по ул. "Гороцветна", където положението е изключително тежко, и в рамките на работната седмица е планирано приключване на работа по нея", каза кметът Петър Паунов във видеообръщение, публикувано на сайта на общинската администрация.
В него той посочва, че след изпълнението на тези дейности, общината ще продължи с възстановяване на настилките по опасните участъци по улиците "Калоян", "Хаджи Йоаким" и "Преславска".
"Поели сме ангажимент да възстановим тези участъци и сме планирали работа от понеделник“, заяви директорът на "Кюстендилска вода" Марио Нешев. „Причина за забавянето стана изпълнението на административните изисквания по възлагането на обществена поръчка. Вече имаме избран изпълнител", коментира Нешев. Според него общината трябва да насочи финансовия ресурс там, където е необходимо.

Източник: БНР

 
Партньори