Начало От региона Новини Огнено - театрално представление предлага общината в Кюстендил в рамките на летните си културни празници
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Огнено - театрално представление предлага общината в Кюстендил в рамките на летните си културни празници

Атрактивно огнено - театрално представление ще предложи на 19 август Театъра на огъня и сенките "Fireter"в Кюстендил, съобщиха от общинския отдел "Култура и духовно развитие" в града.
Представлението ще разкаже за приказната история “Легенда за деня и нощта – Балис и Ейрене” представена със средствата на уличния театър, цирковото изкуство и магията на огъня.
Шоуто е част от уикенд програмата на летните културни празници през 2023 година, казаха от отдела. Общинската администрация предлага разнообразие от изкуство под открито небе на площад "Велбъжд", а всички събития са напълно безплатни и със свободен достъп. Съботните вечери на август ще предложат разнообразие от различни жанрове изкуства – музика, танц, театър и литература, допълниха от отдел "Култура и духовно развитие".
Театърът на огъня и сенките е проект, специализиран в огнено шоу, шоу на кокили, жонглиране с огън, огнени инсталации, живи статуи и разнообразна шоу програма.

Източник: БТА

 
Партньори