Начало От страната Новини На 27 юли 2023 г. се проведе среща по проект " Общински фондове за местни инициативи: устойчив модел за подкрепа на активните общности“
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

На 27 юли 2023 г. се проведе среща по проект " Общински фондове за местни инициативи: устойчив модел за подкрепа на активните общности“

Срещата бе открита от Нанси Шилър, президент на Фондация „Америка за България" и бе водена от председателя на „Платформа АГОРА” - Емилия Лисичкова.
"Официален гост на събитието бе г-н Иван Андонов, председател на Общински съвет – Кюстендил, който представи пред участниците добри практики от реализираните проекти по Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи на община Кюстендил, както и ползата от тях за местната общност.
Форумът бе организиран от „Платформа АГОРА” с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България", като в него се включиха представители на Националното сдружение на общините в Република България, Форум гражданско участие, както и кметове и експерти от общините Монтана, Търговище, Лом, Пещера, Смолян, Дряново, Лясковец и др."

 
Партньори