Начало От региона Новини Започна петдесетото издание на националният конкурс за детска рисунка” ПРОЛЕТ ВЪРХУ ЛИСТА”
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Започна петдесетото издание на националният конкурс за детска рисунка” ПРОЛЕТ ВЪРХУ ЛИСТА”

Започна набирането на картини за петдесетото издание на националният конкурс за детска рисунка” ПРОЛЕТ ВЪРХУ ЛИСТА” - 2022г., организиран от Община Кюстендил.
Темата „Пролет върху листа” е свободна и креативна. Всеки има възможност  да изяви своето творчество, да импровизира с различни изобразителни материали и да създадете пролетни пейзажи и натюрморти, цветя, фигурални композиции или свободни изображения в пролетна хармония. През годините  конкурсът се превърна в утвърден форум на детското творчество  и се радва  на много широка популярност в цялата страна. Хилядите получени рисунки го превръщат в представителна извадка за нивото на детското творчество в наши дни.
С поставеното начало на конкурса през 2008 година пролетта в  град Кюстендил идва с хилядите рисунки на децата на България.
Творбите могат да бъдат изпратени до 08.03.2022 г. на адрес:гр.Кюстендил 2500, ул.Търговска № 6.
На  тържествена церемония на 20.03.2022 г. във Възрожденското училище  на  гр. Кюстендил  ще бъдат обявени резултатите от конкурса и ще бъде открита  представителна изложба на класираните творби. Резултатите ще бъдат обявени на страницата на отдел „Култура и духовно развитие“ - https://www.kultura-kn.info/

Източник: dnews

 
Партньори