Начало От региона Новини Съболезнователно писмо
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Съболезнователно писмо

В качеството ми на Председател на Общински съвет-Кюстендил и читалище „Братство 1869“ искам да изкажа искрени и дълбоки съболезнования към близките и семействата на загиналите в пожара през изминалата нощ в старческия дом в с. Рояк, който отне живота на 9 души.
Дълбок поклон и съболезнования и към Република Северна Македония и целия македонски народ. Трагичният инцидент на АМ "Струма" през изминалата нощ, отне живота на 45 души, сред които и 12 деца - македонски граждани.
В такива тежки моменти е трудно човек да намери думи, за да опише болката, която изпитваме всички ние от загубата на човешките животи. Въпреки сложните отношения в последно време между Република България и Република Северна Македония, македонският народ е братски народ и град Кюстендил е тясно свързан с Република Северна Македония. Партнираме си от дълги години по множество общи дейности, знаете, че работим заедно по много проекти за трансгранично сътрудничество.

Светъл път на душите им! Пожелавам бързо възстановяване на ранените в двата инцидента и сили да преодолеят психическите травми от преживяното.Иван Андонов,
Председател на Общински съвет - Кюстендил
Председател на читалище „Братство 1869“

 
Партньори