Начало От региона Култура С два проекта облагородиха пространството пред РБ Емануил Попдимитров
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

С два проекта облагородиха пространството пред РБ Емануил Попдимитров

С два проекта спечелени пред общинският Фонд за насърчаване на местни инициативи от РБ„Емануил Попдимитров“ преобразиха пространството пред сградата на библиотеката.
„Капаците на отдушниците, плочника пред библиотеката, безплатният WI-Fi, пейките с послания „Облегни се на книгите, които ни свързват“, бяха част от първият проект за облагородяване на пространството пред библиотеката. Вторият проект нарекохме Арт- пространство. Неговата насоченост бе към това да създадем един пространствен акцент, точно пред новият отдел „Изкуство“, с реализацията на един графит пред входа на отдела и брандирането на витринната част с едни послания, свързани с четенето и изкуството като изобщо. С това искаме да призовем преминаващите през тази пешеходна зона да се почувстват в едно по- особено пространство, по-интелектуално заредено, да им кажем „спри се, прочети посланията“, заяви директорът на РБ„Емануил Попдимитров“ София Пейчева.

Графитът, който представлява част от пиано, с книги около него бе нарисуван от ученички от ПМГ- Кюстендил, с ръководител Детелина Тихолова.

Източник: dnews 
Партньори