Начало От региона Новини Награждават с медал За заслуга комисар Светослав Георгиев
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Награждават с медал За заслуга комисар Светослав Георгиев

С медал „За заслуга“ ще бъде награден комисар Светослав Кирилов Георгиев, директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Кюстендил ,предлага Министерски съвет.
С медали „За заслуга“ ще бъдат наградени  още главен инспектор Юлиян Йорданов Петров, началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград и  главен инспектор Димитър Тодоров Бришимов, началник на сектор Пожарогасителна и спасителна дейност“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Пловдив. Министерски съвет предлага на държавния глава да отличи с орден „За гражданска заслуга“ втора степен комисар Георги Пармаков, директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград.

Решението за получаването на тези отличия е приносът на огнеборците за потушаване на големите пожари у нас. Те са проявили себеотрицание и изключителен професионализъм при изпълнение на служебните задължения, свързани с ограничаването, потушаването и недопускане разпространението на огъня към населените места при възникналите масови горски пожари у нас и в Република Северна Македония за периода от 31.07.2021 г. до 26.08.2021 г., в резултат на които са защитени живота и имуществото на гражданите.

Източник: dnews

 
Партньори