Начало От страната Новини ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МЛАДЕЖТА НАБЛИЖАВА! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС И НЕКА ОБСЪЖДАМЕ ЗАЕДНО!
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МЛАДЕЖТА НАБЛИЖАВА! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС И НЕКА ОБСЪЖДАМЕ ЗАЕДНО!

Искате ли да споделите мнението си по тема, която е важна за Вас? Запазете датите и ги отбележете в календара си от 24 до 30 май 2021 г.
Елате и проучете проявите, на които може да научите и обсъдите какво трябва да се направи, за да създадем по-приобщаващо общество, опазваме околната среда по-добре или просто как да бъдем по-активни, за да направим първата стъпка към по-добро бъдеще за всички нас. Основната тема на Европейската седмица на младежта е нашето бъдеще в нашите ръце. Каква може да бъде Вашата роля в това? Европейската седмица на младежта ще Ви даде възможност да обсъдите всички тези теми.

Може да се срещнете с връстници и да предложите иновативни идеи, които да бъдат приложени на практика. Сред главните теми, обсъждани по време на Европейската седмица на младежта, са активното участие в обществото, включително неговото цифрово измерение, приобщаването и многообразието, изменението на климата, опазването на околната среда и устойчивостта, здравеопазването и възстановяването. Звучи ли ви интересно?

Не пропускайте Вашия шанс! Възползвайте се от възможността да се изкажете за забележителна кауза!

Участвате ли? Вижте страниците на Европейската седмица на младежта, за да научите повече и да участвате в дейности и прояви.

Източник:nism.bg

 
Партньори