Начало От страната Новини ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА НА ЕС 2021. ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ХУДОЖНИЦИ НА ВЪЗРАСТ 0-18 ГОДИНИ
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА НА ЕС 2021. ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ХУДОЖНИЦИ НА ВЪЗРАСТ 0-18 ГОДИНИ

Как децата и младите хора си представят един свят без замърсяване?  Търсят се артистична интерпретации по темата, които могат да бъдат изложени на #EUGreenWeek. Споделете творенията в социалните мрежи с  #ZeroPollution и тагнете @EU_ENV

Повече на   eugreenweek.eu/young-artists

pic.twitter.com/rErikj8ls2


Използвайте креативността си, за да ни помогнете да създадем свят с нулево замърсяване!
Замърсяването засяга всеки един от нас. Въпреки това, главно младото поколение ще живее утре с последствията от това как се отнасяме към околната среда днес. Искаме да дадем на това поколение глас за това как те гледат на екологичните проблеми в света, в който живеят, независимо дали са местни или глобални. Искаме да им дадем платформа, за да си представят техния по-добър утрешен свят, свят без замърсяване, и да го изразят чрез изкуството.

Ето защо, преди тазгодишната Зелена седмица на ЕС, ние отправяме покана за участие в артистични творби на тема „Моят свят без замърсяване“ , насърчавайки младите художници да покажат как може да изглежда свят без замърсяване .

Това е ВАШИЯТ шанс да направите артистичните си умения видими на европейско ниво и да ни покажете света, в който искате да живеете.

ПРАВИЛА И НАСОКИ ТУК.

Изпратените произведения ще бъдат показани по време на Зелената седмица на ЕС 2021 в социалните медии, уебсайта на събитието и / или виртуалната конференция. Освен това изображенията ще бъдат разгледани за илюстриране на други съобщения на Европейската комисия относно нулевото замърсяване и извън него.

Информация от Европейската комисия.

Източник:nism.bg 

 
Партньори