Начало От региона Новини Регионална дирекция по горите Кюстендил обявява конкурс за рисунка и фотография на тема“Красотата на гората"
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Регионална дирекция по горите Кюстендил обявява конкурс за рисунка и фотография на тема“Красотата на гората"

Регионална дирекция по горите-Кюстендил, обявява фото-конкурс и конкурс за рисунка  на тема “Красотата на гората“. Конкурсът  е  посветен на предстоящата „Седмица на гората 2021 година“ и има за цел да даде възможност на ученици от основните и средни училища на територията на Област Кюстендил и Перник  да представят  красотата на българската гора.
Конкурсът се провежда в две категории и по възрастови групи, както следва:
за рисунка в една възрастови група: 3-ти – 5-ти клас;
за фотография в една възрастова група 6-ти – 8-ми клас;

Критериите за участие в конкурите са следните:
Произведенията да  отговарят на темата на конкурса;
Да притежават креативност и оригиналност на идеята;


Участниците, който ще се включат в конкурсите могат да  изпратят фотосите и рисунките си единствено по имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Рисунките могат да бъдат снимани с телефон и изпратени на посоченият имейл адрес. Всеки един участник има право да участва с не повече от 2 творби, като материалите  трябва да съдържат  трите имена на автора, класа и училището, в коeто учи, както и телефон за връзка.

Всяка творба ще бъде публикувана на  фейсбук страницата на Регионална дирекция по горите-Кюстендил: „Седмица на гората“ и ще бъде журирана от  компетентно жури. Най-добрите произведения ще бъдат отличени с  предметни награди.

Крайният срок за изпращане на материалите по конкурсите е до 07 април 2021 г.

Източник:dnews.bg

 
Партньори