Начало От региона Новини ОНЛАЙН ПРИЕМНА ЗА МЛАДИТЕ И БИЗНЕСА, организират всяка седмица ГЕРБ - СДС в Кюстендил Ще се направи ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА на всяко село Ежеседмични срещи за всички за проблемите от битов характер
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

ОНЛАЙН ПРИЕМНА ЗА МЛАДИТЕ И БИЗНЕСА, организират всяка седмица ГЕРБ - СДС в Кюстендил Ще се направи ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА на всяко село Ежеседмични срещи за всички за проблемите от битов характер

Онлайн приемна за младите хора и представителите на бизнеса ще провеждат всяка седмица кандидатите на ГЕРБ - СДС за 10-и МИР Кюстендил, заяви Христо Терзийски – министър на вътрешните работи и водач на листата.
„Правим директна връзка между инициативните ни съграждани и законодателната и изпълнителната власт. Във всеки един момент поставените проблеми ще бъдат обсъждани с ресорните държавни структури, за да може да се намери най-бързото решение.
Целта е да бъдат подкрепени абсолютно всички млади хора в модерните начинания за един по-добър и спокоен живот. Идеята е да премахнем всяка пречка от обективен и субективен характер пред реализацията на проектите.
Интернет страница на всяко село в партньорство с местната власт ще бъде изработена, където всеки от жителите ще може да рекламира предимствата и приоритетите на своето населено място. За проблемите от битов характер на абсолютно всички наши съграждани отново всяка седмица ще се организира друга приемна, която ще бъде съобразена с епидемиологичните мерки”, се ангажира Терзийски.

 
Партньори