Начало От региона Спорт Ски състезанията при ветераните на Осогово напълниха на 100% легловата база в Кюстендил
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Ски състезанията при ветераните на Осогово напълниха на 100% легловата база в Кюстендил

Ски център Осогово получи много добра оценка за провеждането на 40-то юбилейно Държавно първенство по ски алпийски дисциплини и ски бягане за ветерани. Председателят на Българската Мастърс федерация Здравка Йорданова връчи почетен плакет, с благодарност на собственика на Ски центъра Явор Спиридонов.
Над 500 състезатели и общо над 1000 гости привлече това състезание. Легловата база в Осоговската планина и Кюстендил бе запълнена на 100%, като за част от гостите нямаше свободни места.
Домакините успяха да отстранят сериозен технически проблем със ски влека на голямата писта, който заплашваше отлагане на надпреварата. “Направихме всичко възможно и решихме проблема. Остана ми обаче болката, че нито един хотелиер или хижар не се сети да предложи финансовата си помощ, а базата им бе пълна, благодарение на това най- мащабно състезание по ски в България”, каза собственикът на Ски център Осогово Явор Спиридонов.
Той благодари на полицията за перфектната организация по охрана на събитието и на Областно пътно управление и пътно поддържащата фирма за отлично изчистения път до планината.
Явор Спиридонов и кметът Петър Паунов наградиха част от призьорите, в 10 възрастови групи. Най- възрастните участници бяха на над 95 години. Ски център Осогово посрещна вече и следващото състезание, по сноуборд- бордъркрос.
Източник: Dariknews.bg

 
Партньори