Начало От региона Спорт Момичета от Велбъжд блеснаха на "Дунавска перла"
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Момичета от Велбъжд блеснаха на "Дунавска перла"

Гимнастички от “Велбъжд”- Кюстендил представиха по достойнство българската школа по художествена гимнастика на силния 10-ти Международен турнир “Дунавска перла” в Русе. Участваха отбори от Русия, Израел, Италия, Австрия, Молдова, Финландия и др. България бе представена от домакините от Русе и “Велбъжд”.
Йоана Стоева се класира трета в многобоя при Девойките старша възраст, където бе единствената българка от 18 гимнастички. Пред нея се наредиха две момичета от Израел. Йоана Стоева спечели още бронзовите медали на обръч и лента, а на бухалки и топка е 4-та. Бронзово отличие в многобоя и за Нилана Колевска при децата до 10 години - “А” категория. Тя е втора на съчетанията без уред и е 4-та на въже. Ралица Стоилова е на 5-то място в многобоя, 5- а на без уред и 6- та на въже.
При децата, в “Б” категория, Рая Александрова е на 5- та позиция в многобоя. Тя има 3-ти резултат на без уред и 6-та на въже. Василена Йорданова е 6-та в многобоя, като е 4-та въже и 5-та на без уред.
Михаела Александрова представи “Велбъжд” при девойките младша възраст, като даде 4- ти резултат за многобоя. Тя е 4-та на въже и 5-та на без уред.
Треньор на гимнастичките е Валя Машова. Тя сподели, че турнирът е бил с изключително силно международно участие, особено от Русия и Израел, но е доволна от представянето на момичетата.
Източник: Dariknews.bg

 
Партньори