Начало От света Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Германия ще съкрати помощите за мигранти, които не се интегрират

Германската министърка на труда и социалните грижи Андреа Налес заплаши да съкрати социалните помощи за мигранти, които не искат да се интегрират в обществото.
"Всеки, който дойде да търси закрила тук и иска да започне нов живот, трябва да съблюдава нашите правила и ценности", пише тя в статия, публикувана във вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

продължава>

 

Гръцки фермери блокираха граничния пункт Кулата - Промахон

Стотици гръцки фермери блокираха граничния пункт Кулата-Промахон с трактори и селскостопански машини Почти веднага се образува огромна опашка от коли и камиони на българска територия. Водачите на тежкотоварни камиони недоволстват, защото заради блокадата ще изтърват сроковете за доставки в южната ни съседка.

продължава>

 

Почина роклегендата Дейвид Бауи

Британската роклегенда Дейвид Бауи почина след дълга борба с рака. В петък звездата навърши 69 години, а заедно с това издаде и 25-тия си студиен албум - '★' – „Черна звезда” (Blackstar), който бележи края на близо 50-годишната му кариера.

продължава>

 

България ще обменя опит с Люксембург за предстоящото председателство на Съвета на Европейския съюз

Министерският съвет одобри проект на междуправителствена Програма за сътрудничество в областта на образованието, науката и културата с Люксембург за периода 2016-2019 г. Към момента сътрудничеството в тези области се развива на основата на подписана през 1982 г. Спогодба и периодично одобряваните тригодишни програми за нейното изпълнение, съобщава правителствената пресслужба.

продължава>

 

Пред опасността да бъде изгонена от Шенген, Гърция е приела помощ от ЕС за бежанците

Гърция е поискала от Европейския съюз помощ за подсилване на охраната по границите си, както и за справяне с потока от мигранти в страната, отчитайки предупреждението на нейните партньори в ЕС, че може да бъде изключена от Шенгенската зона. Часове преди европейските министри на вътрешните работи да се срещнат днес и да обсъдят мерки срещу невъзможността на Гърция да се справя с мигрантите, правителството в Атина се съгласи да приеме европейска помощ, както и чуждестранни гранични охранители.

продължава>

 
Още статии...
Партньори