Начало От света Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Роди се заек със светеща козина

Заек със светеща козина се роди в Турция след успешен експеримент на генни инженери.
Учените са създали необичайното животинче, вграждайки гени от медуза в ДНК на бозайника. Именно генът от медуза създава странното физическо изменение в генномодифицираното животно.

продължава>

 

Дъщерята на Берлускони отрече да влиза в политиката

Дъщерята на Силвио Берлускони, Марина, отхвърли спекулациите, че ще замести баща си като лидер на десноцентристите в Италия след присъдата му за данъчни измами.

продължава>

 

Всяко пето дете е тормозено в интернет

Анкета на британското Национално дружество за превенция на жестокостта към децата показва, че 10% от младежите между 11 и 16 години всеки ден са обект на атаки от страна на така наречените интернет тролове, пояснява. От дружеството призоваха да се обмисли стратегия за борба с интернет тормоза срещу подрастващи.

продължава>

 

Берлускони с окончателна присъда

Върховният касационен съд на Италия потвърди присъдата от четири години лишаване от свобода за данъчна измама, произнесена срещу бившия премиер Силвио Берлускони на продължилия десет години процес по "аферата Медиасет".

продължава>

 

Седем по Рихтер разлюля Колумбия

Земен трус с магнитуд 7 по скалата на Рихтер разтърси югозападна Колумбия днес, съобщи Геофизическият институт на САЩ, цитиран от "Ройтерс" и "Франс прес". Местни медии съобщиха, че няма данни за жертви или големи поражения.

продължава>

 
Още статии...
Партньори