Начало От света Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Берлин празнува 25 години без Стената с 1 милион гости и 8000 балона

С грандиозно тържество жителите и гостите на германската столица Берлин честваха 25-ата годишнина от събарянето на Берлинската стена на 9 ноември, предават световните агенции.

продължава>

 

Унгарският парламент одобри закон, позволяващ изграждането на "Южен поток"

Унгарският парламент одобри закон, който ще даде зелена светлина за изграждането на "Южен поток", съобщи Bloomberg. Депутатите одобриха поправката, която позволява една компания да изгради тръбата, дори и да няма лиценза, необходим, за да я управлява. 132-ма народни представители подкрепиха инициативата, "против" се обявиха 35.

продължава>

 

Меркел би приела излизане на Великобритания от ЕС, ако Камерън ограничи имиграцията

Германският канцлер Ангела Меркел неколкократно предупреди британския премиер Дейвид Камерън, че по-скоро би приела напускане на Обединеното кралство от ЕС, отколкото да направи компромис с принципите на свободно движение в съюза.

продължава>

 

Орбан оттегли законопроекта за данък върху интернет

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви днес, че предизвикалият бурни протести проект за данък върху интернет, "не може да бъде приет в сегашната му форма", и обеща "общонационално допитване" през януари, съобщи БТА.

продължава>

 

Русия, Украйна и ЕС се споразумяха за газовите доставки

Доставките на руски природен газ за Украйна и ЕС ще бъдат подновени. МВФ и ЕС ще помогнат финансово на Украйна, за да плати на "Газпром".

продължава>

 
Още статии...
Партньори