Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Професионалните шофьори ще си сменят книжките на 5 г.

Професионалните шофьори ще сменят книжките си на 5 години вместо на 10.Решението беше одобрено от депутатите с промени в Закона за българските документи за самоличност. Промяната засяга водачите, които имат свидетелства за категория С и D, и влиза в сила от 19 януари 2013 г. година.

продължава>

 

Държавата да плаща здравните осигуровки на безработните!

Държавата да плаща здравните осигуровки на безработните, които са регистрирани в Бюрата по труда. Това възнамеряват да поискат от БСП, обяви в Монтана червеният депутат Янаки Стоилов.

продължава>

 

Парцал фест

В тълковния речник парцалът е описан като износено, прокъсано и непотребно парче тъкан. Според организаторите на "Парцал фест" обаче е и добра възможност за много нови начала и посоки.

продължава>

 

25 книжки са взети за 4 дни в София

25 шофьорски книжки бяха иззети при спецакция на пътни полицаи, съобщиха от полицията. Операцията е проведена на територията на столицата от 21 до 24 август.

продължава>

 

Спряха строителството на приют за кучета във Враца

Строителството на приют за уличните четириноги във Враца е спряно заради нарушения, съобщи Би Ти Ви. Причината е, че отпуснатите 200 хиляди лева за изграждането на приюта са стигнали само за ограда.

продължава>

 
Още статии...
Партньори