Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Всички кръстовища със светофари в Добрич ще станат кръгови

В Добрич всички кръстовища със светофарни уредби ще бъдат преустроени в кръгови, за да се облекчи движението на автомобили, съобщи БТА.

продължава>

 

БСП иска комисията "Янев" да разследва градския транспорт в София

БСП иска комисията, която разследва корупцията по високите етажи на властта, оглавявана от Яне Янев, да провери договорите за градския транспорт в София. Това е единият от сигналите, които депутатите от левицата ще внесат днес в комисията "Янев".

продължава>

 

Части от скелет намерени в слънчогледова нива

Части от човешки скелет са открити в местността „Краище” в землището на село Осенец. На останките – череп, части от торса и крайници - се натъкнал 42-годишен мъж от селото, който подготвял за земеделски дейности наскоро ожъната нива със слънчоглед.

продължава>

 

Сребърни и бронзови накити в разбивана от иманяри гробница

Археолози откриха ценни находки в два пъти разбивана от иманяри тракийска гробница в археологически резерват "Сборяново". Сред намерените предмети са фрагменти от сребърен накит с медальони с женски лица, бронзови фибули, железни оръжия, култови предмети и битова керамика.

продължава>

 

355 души дариха кръв само за ден

Извънредната акция е в отговор на отправения призив от ведомството към всички граждани заради недостатъчното количество кръв от групите А и 0 в лечебните заведения в София и Западна България.

продължава>

 
Още статии...
Партньори