Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Парламентът прие бюджета на Здравната каса за 2013 г.

Парламентът гласува и прие на второ четене бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Размерът на здравните вноски догодина остава 8 на сто. Общият бюджет на касата ще бъде 2.710 млрд. лева.

продължава>

 

Кабинетът одобри пакета с проектозакони за сигурността

Правителството одобри на заседанието си днес проектозаконите за сигурността, които се движат в пакет - за управление на системата за защита на националната сигурност, за Държавна агенция "Разузнаване" (ДАР), за военното разузнаване и за Националната служба за охрана (НСО).

продължава>

 

Ден на траур заради кончината на патриарх Максим

В деня на опелото и погребението на патриарх Максим националният флаг на държавните институции ще бъде свален наполовина.
От 9.00 ч. в патриаршеската катедрала "Свети Александър Невски" ще бъде отслужена заупокойна Света литургия, а от 10.30 ч. ще бъде опелото на патриарх  Максим.

продължава>

 

Балкански ултрамаратон

Предизвикай себе си, помогни на другите - това е философията на предстоящия Балкански 1000-километров ултрамаратон, в който участниците ще могат да изминат до 1000 километра.

продължава>

 

Денят на народните будители

Днес е денят на народните будители. Традиционният ритуал по издигане на националния флаг и тържествена смяна на почетния гвардейски караул ще се проведат 12.00 часа пред парадния вход на сградата на президентството на "Дондуков" 2. На церемонията ще присъстват президентът Росен Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова.

продължава>

 
Още статии...
Партньори