Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Прекратиха делото срещу пилота Янко Стоименов

Съдът в Кипър прекрати делото срещу българския пилот Янко Стоименов за катастрофата на самолет през 2005 г., при която загинаха 121 души.
В Никозия се проведе първото заседание във връзка с решението на Върховния съд на Кипър за възобновяване на делото "Хелиос" срещу българския пилот Янко Стоименов и други двама обвиняеми.

продължава>

 

Осъдиха българския пилот Янко Стоименов

Апелативният съд в Гърция обяви за виновни трима от подсъдимите по делото за катастрофата на самолета на кипърската компания "Хелиос" през 2005 г., когато загинаха 121 души.
Съдът постанови осъдителни присъди за генералния директор на "Хелиос" Димитрис Пандазис, оперативния директор Георгиос Кикидис и главния пилот Янко Стоименов.

продължава>

 

Иван Андонов е новият председател на Общински съвет-Кюстендил

Иван Андонов е новият председател на ОС-Кюстендил. Той получи подкрепата на 27 съветници. За Стоян Стоилов гласуваха 6, а за Младен Ризов двама съветници.

продължава>

 

Сбиване между ученици в Русе

Полицията разследва сбиване между двайсетина ученици пред гимназията по европейски езици "Св Константин Кирил Философ" в гр. Русе. Това съобщиха днес от областната дирекция на МВР в крайдунавския град, предаде БТА.

продължава>

 

Нито един помилван и през ноември

През ноември Комисията по помилване при президента се е произнесла по 60 молби от 33 осъдени, като нито един от тях не е помилван. Това съобщи прессекретариатът на държавния глава.

продължава>

 
Още статии...
Партньори