Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Kонкурс за тениска в рамките на Time to move 2020

В рамките на кампанията Time to move се организира Конкурс за тениска.
Ако сте на възраст най-малко на 13 години и не повече от 30, създайте тематична тениска, която най-добре представя духа на кампанията и ще имате шанс да научите нещо ново с 1-годишен Skillshare Premium абонамент!

продължава>

 

ПРЕНАСЯНЕ И СГЛОБЯВАНЕ НА МЕБЕЛИ И ТЕХНИКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Фирма “Арни 92“ предлага услуги свързани с пренасяне, сглобяване и разглобяване на мебели и техника в гр. София, на изключително ниски цени !

продължава>

 

Здравната епидемична обстановка се удължава до края на септември

Извънредната епидемична обстановка се удължава до края на септември.
Пандемията от COVID-19 продължава да представлява тежка извънредна ситуация, свързана с общественото здраве в национален и световен мащаб. По данни на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията, към 23.08.2020 г. в света са регистрирани 23 243 621 случая на COVID-19, от които 805 740 починали. От тях 2 037 588 случая или 8,76% са заболелите на територията на Европейския съюз (ЕС)/Европейското икономическо пространство (ЕИП) и Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, с общ брой починали - 180 642 или 22,42% от всички докладвани смъртни случаи от новия коронавирус.

продължава>

 

Кардиолози с факти и прогнози за COVID-19, как ни засяга

Проф. Иво Петров и доц. Красимира Христова
Как коронавирусът засегна най-важния човешки орган - сърцето? Проучване установи, че вирусът засяга сериозно и бъбреците, освен сърцето и белите дробове. "По болезнен начин разбрахме, че трябва да продължаваме да обръщаме внимание на сърцето, независимо от COVID-19. 3 месеца преди пандемията беше публикуван огромен обзор относно увредата на миокарда и увеличаване на сърдечните заболявания по време на епидемия", коментира кардиологът от "Аджибадем Сити Клиник" проф. Иво Петров. Той е на мнение, че много по-често има индиректна увреда на миокарда и съдовете. По думите му едно от основните нарушения е масовото тромбообразуване.

продължава>

 

От днес земеделците могат да подават заявления за финансова помощ заради COVID кризата

От днес земеделските стопани могат да подават заявления за финансова помощ като засегнати от COVID кризата. Приемът е до 21-ви септември.
Заявленията ще се приемат в общинските служби по земеделие.
Една от мерките, по които може да се кандидатства, е свързана със секторите - "Плодове и зеленчуци", "Маслодайна роза" "Винени лозя", "Декоративни растения", "Животновъдство" и "Пчеларство".
А другата -  всички останали направления в областта на"Растениевъдството" и "Животновъдство". Един фермер може да получи  до 7 хиляди евро.
Източник: Новини.бг.

 
Още статии...
Партньори