Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Блага Шишкова се оттегля от поста председател в СКГ "Велбъжд"

Председателят на кюстендилския клуб по художествена гимнастика "Велбъжд" Блага Шишкова ще се оттегли от поста на общо събрание на клуба, което започва в 18 ч.

продължава>

 

Исторически успех за ансамблите на "Велбъжд"

Ансамбълът девойки младша възраст на "Велбъжд" постигна исторически успех, като се класира на 5-то място на Държавното първенство по художествена гимнастика за ансамбли в "А" категория, като само четири десети не им достигнаха за бронзовите медали.

продължава>

 

Децата от "Дарис" спечелиха 16 медала на Купа "Пирин"

Каратеките от "Дарис"- Кюстендил се завърнаха с 16 медала от Купа "Пирин" в Разлог, като малко не им достигна да я спечелят, като останаха втори в комплексното класиране по медали.

продължава>

 

Рая Сръндева и Рая Александрова с отличия за "Олимпик" от "Дунавска перла"

Гимнастички от клуб "Олимпик"- Кюстендил спечелиха отличия от международния фестивал по гимнастика "Дунавска перла" в Русе.

продължава>

 

Сапарева баня ще е домакин на Световното първенство по планинско бягане през 2016 г.

Сапарева баня и Българската федерация по лека атлетика спечелиха домакинството на Световното първенство по планинско бягане през 2016 година. След като през 2008 година Сапарева баня беше домакин на Балканиадата по планинско бягане, през 2010 година на Европейско в същата дисциплина, идва ред и на най-големия форум - Световното първенство. Световното първенство ще се проведе на 4 септември 2016 г.

продължава>

 
Още статии...
Партньори