Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Постановката "Глупаци" с Филип Аврамов в Кюстендил

Постановката „Глупаци" на театър „Сълза и смях" ще бъде представена в Кюстендил. Това ще стане на 16 февруари от 19 часа. Автор е Нийл Саймън, а постановката е на Александър Беровски. В ролите са Филип Аврамов, Борислав Веженов, Светослав Добрев, Диана Досева, Милена Аврамова, Анна Петрова, Тодор Танчев, Деян Цвятков, Ивайло Добрев, Боян Арсов, Павел Иванов.

продължава>

 

Започва Осмия национален конкурс за детска рисунка "Пролет върху листа"

Община Кюстендил  съвместно с ХГ “Владимир Димитров– Майстора” организират Осмия национален детски конкурс „Пролет върху листа“.

продължава>

 

Благотворителен спектакъл за 20 -годишнината от създаване на студио "Дебют"

С празничен спектакъл студио "Дебют" ще отбележи днес 20 години от създаването си. Ръководител на формацията е режисьорът Лозен Йорданов. Концертът, който ще започне в 19 часа в Общинския драматичен театър е с благотворителна цел.

продължава>

 

Отворени археологически експозиции в Кюстендил по празниците

Експозициите на Регионалния исторически музей в Кюстендил  са отворени и по празниците. От културната институция представиха и графика:

продължава>

 

Оперета и театрална постановка през януари в Кюстендил

Оперета и театрална постановка ще могат да видят кюстендилската публика през януари месец, това съобщи за Дарик директорът на театъра Чавдар Ненов.
„В момента се водят преговори за гостуването на Пловдивската опера. Те ще дойдат тук с оперетатат „Човекът от Ла манча". В главните роли са Орлин Горанов и Мариан Бачев. Другото, което ще може да видят кюстендилци през януари е постановката на театър „Сълза и смях"- „Глупаци". В нея ще участват Анна Петрова, Филип Аврамов и др.", заяви Ненов.

 
Още статии...
Партньори