Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Изложба "Светлина и Дух", посветена на Владимир Димитров - Майстора

Национален дарителски фонд "13 века България" представя първата мултимедийна изложба "Светлина и Дух", посветена на Владимир Димитров - Майстора.

продължава>

 

Тържествен концерт в читалище "Братство 1869" за 137 години от Освобождението на Кюстендил

На 30.01.2015 г. от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил ще се проведе Тържествен концерт по повод 137 години от Освобождението на гр. Кюстендил от Турско робство. В програмата ще вземат участие Фолк-Арт формация, ВФ „Неразделни”, Туристически хор „Осоговско ехо” и др.

 

Концерт „Талантите на югозапада”

На 27.01.2015 г. от 12:30 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869" ще се състои Концерт „Талантите на Югозапада" с участието на състави и изпълнители от читалище „Никола Й. Вапцаров" гр. Благоевград и читалище „Братство 1869" гр. Кюстендил.
В концертната програма ще вземат участие Детски танцов състав „Вихрен", Детска вокална група „Джумайчета", Клуб по спортни танци „Карат", Детска фолклорна формация „Трепетлика", Фолклорна формация „Струмски полъх", Фолк-Арт формация и др.

 

Изложби и мултимедийна презентация за 133 години от рождението на Майстора

Художествената галерия "Владимир Димитров- Майстора" в Кюстендил ще отбележи  133-годишнина от рождението на художника. Проявата ще се състои на 1 -ви февруари. 

продължава>

 

фотодокументална изложба подредиха в читалище „Братство 1869”

На 23. 01. 2015 г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил бе открита фотодокументална изложба по повод 163-годишнина от рождението на Ефрем Каранов. Изложбата е подредена във фоайето на читалище „Братство”. Тя представя част от живота и делото на просветния деятел, фолклорист и етнограф.

продължава>

 
Още статии...
Партньори