Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

От утре започват вксинациите в 13 кабинета на територията на областта

В 13 кабинета на територията на всички общини в област Кюстендил от утре могат да се ваксинират желаещите,заяви зам.-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова, която в Кюстендил постави старта на зелените коридори за ваксинация.
От утре дози ще получат и личните лекари, които също ще могат да организират ваксинирането на своите пациенти.Местата за вксинация са качени на сайта на РЗИ Кюстендил.

продължава>

 

Открива се процедура по избор на нов обществен посредник в Кюстендил

Откриване на процедура по избор на Обществен посредник на територията на Община Кюстендил и създаване на временна комисия по номинациите ще бъде гласувано на предстоящата сесия на Общински съвет- Кюстендил. Причината е, че предишният Обществен посредник Васил Иванов почина на 18 декември, след като загуби битката с коронавируса.

продължава>

 

Кюстендил се поклони пред Апостола

148-годишнината от гибелта на Апостола на свободата бе почетена в Кюстендил  при спазване на всички противоепидемични мерки  и без официална церемония.
Глави в знак на почит към паметта и делото на великия българин сведоха архиереийският наместник на Кюстендилска духовна околия архимандрит Исаак и духовници, областният управител Виктор Янев,секретарят на администрацията Гергана Михайлова, председателят на Общински съвет Михаела Крумова, представители на политически партии и граждани.

продължава>

 

Отбелязване гибелта на Левски без струпване на хора пред паметника в Кюстендил

На 19 февруари се навършват 148 години от гибелта на Васил Левски.
Поради наложените противоепидемични мерки в страната и допълнителните такива, въведени от Областния кризисен щаб в Кюстендил, церемонията в памет на Апостола на Свободата няма да протече по обичайния ред. Представители на институциите в града ще поднесат венци на паметника на Левски на Ларгото.

продължава>

 

112 ще бъдат секциите за предстоящия парламентарен вот в Кюстендил

112 ще бъдат секциите за предстоящия парламентарен вот в Кюстендил, съобщиха от Общината.
Секции ще бъдат разкрити в общинския център и в съставните малки населени места. Предвижда се за изборите за народни представители за Народно събрание на 4 април да бъдат разкрити секции в многопрофилната болница, в дома за хора с увреждания, в специализираната болница за рехабилитация, както и в Районна служба „Изпълнение на наказанията”.

Източник:dariknews.bg

 
Още статии...
Партньори