Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Василиа Петрова с Гран При за най-добро индивидуално изпълнение на автентична фолклорна песен

Василиа Петрова от Школата по народно пеене при НЧ „Братство 1869” с преподавател Адела Харалампиева, завоюва Гран При на V-тия Международен форум „Българско наследство“,  провел се от 28-ми до 30-ти август 2019 г. в град Балчик.

продължава>

 

Присъда за албанец преминал незаконно границата със Северна Македония

Лишаване от свобода за 6 месеца, с 3- годишен изпитателен срок, постанови Районен съд- Кюстендил за албанския гражданин- Алберт Д., на 26 години. Той се призна за виновен в незаконно преминаване на границата със Северна Македония, на 17 август 2019 г., в близост до ГКПП- Гюешево.

продължава>

 

Късометражно кино на открито в Кюстендил

На 6-ти септември от 20:00 до 22:00ч., в градините до бистро “Амадеус“ гр. Кюстендил, ще се проведе “Късометражно кино на открито“, като ще бъдат представени едни от най-впечатляващите български и световни късометражни филми.

продължава>

 

В Кюстендил стартира кампания за осигуряване на достъпна жилищна среда и лична мобилност, за хора с увреждания

Днес в Заседателната зала на общинска администрация - Кюстендил се проведе информационна кампания, във връзка със стартирането на кампания, организирана от Министерство на труда и социалната политика, за набиране на проектни предложения по Национална програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност.

продължава>

 

Известен влогър от Молдова ще снима в Кюстендил

Младият влогър Владимир Карманов от Молдова предстои да пристигне в град Кюстендил за да снима видео за своя Youtube канал - “Взял и поехал“. Екипът му пристига специално за “Празника на плодородието“, провеждащ се в Областниия град. Освен че влогърът ще заснеме провеждането на фестивалните дни, той възнамерява да посети и други забележителни места и събития в Кюстендил, като визитата му в града е по покана на Анатоли Костов и община Кюстендил.

продължава>

 
Още статии...
Партньори