Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Израелски лекар идва в Кюстендил, заедно с прочути столични специалисти по сърдечно-съдови заболявания

Община Кюстендил, съвместно със столичните МЦ "Епика" и МЦ за Специализирана медицинска помощ по сърдечно-съдови заболявания, предлага чудесен шанс на наши сънародници и гости от чужбина, да съчетаят посещение на града, при което да се възползват от комплексна грижа за здравето.

В рамките на 4 дни всеки на територията на общината ще има възможност да научи как да подобри живота си.

продължава>

 

На Кръстовден, служителите на ПБЗН отбелязват професионалния си празник

Двама служители на РДПБЗН – Кюстендил, са наградени от директора на ГДПБЗН - главен комисар Николай Николов, с обявяване на благодарност към тях.  Други 19 служители пък бяха наградени от директора на РД "Пожарна безопасност и защита на населението" – Кюстендил - комисар Светослав Георгиев, с писмена похвала, за проявена инициативност и висок професионализъм при изпълнение на конкретни задачи и по случай професионалния им празник, който е днес - на  14-ти септември.

продължава>

 

Кръстовден е ! Честит празник!

Православната църква отбелязва днес, един от най-важните си и тържествени празници - въздвижение на Светия животворящ кръст Господен.На този ден, християните се прекланят пред кръста, на който е разпънат Христос.

След страданията и разпятието на Спасителя, кръстът се превръща в жертвен знак на спасението и изкуплението от греха. Той олицетворява жертвената любов, победата над злото и принадлежността към християнството.

продължава>

 

Вокална формация „Неразделни“ с отличие от Албания

Вокална формация „Неразделни“ към читалище „Братство 1869“, с ръководител Весела Петрова взе участие в XI Музикален фестивал „Музика и море”, провел се от 31-ви август до 4-ти септември 2019 г. в гр. Дуръс, Албания.

продължава>

 

Седмица на пожарната безопасност в Кюстендилска област

От днес - 9-ти септимври започва “Седмица на пожарната безопасност“ в Кюстендилска област, която се организира от РДПБЗН и ще продължи до 13-ти септември.

продължава>

 
Още статии...
Партньори