Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Традицията по изваждането на кръста от водата за Йордановден ще бъде спазена и тази година в Кюстендил

Традицията по изваждането на кръста за Йордановден- 6 януари от водите на река Банщица в Кюстендил ще бъде спазена и тази година, това обяви архиерейския наместник на Кюстендилска духовна околия архимандрит Исаак.
Празника започва още в 8 часа сутринта във всички храмове на територията на Кюстендил, в 9 часа е празничната литургия, в 10,30 часа е литийното шествие от храм „Успение Богородично“ до Железният мост на река Банщица.

продължава>

 

Кметът Паунов: Медиците в община Кюстендил ще получат плакети

C минyтa мълчaниe в пaмeт нa oбщecтвeния пocpeдниĸ Bacил Ивaнoв и нa вcичĸи жepтви нa ĸopoнaвиpyca зaпoчнa пocлeднaтa зa 2020 г. cecия нa Oбщинcĸи cъвeт- Kюcтeндил. Kмeтът Πeтъp Πayнoв изĸaзa oгpoмнa блaгoдapнocт ĸъм вcичĸи мeдици нa пъpвa линия. Toй зaяви, чe щe пpeдлoжи зa пoчeтeн гpaждaни pъĸoвoдитeля нa Koвид звeнoтo в “Πиpoгoв” дoц. Πeтъp Aтaнacoв.
“Ha cлeдвaщaтa cecия щe oтпpaвя пpeдлoжeниe зa вpъчвaнeтo нa cпeциaлни плaĸeти нa бoлницaтa и нa вcичĸи мeдици нa тepитopиятa нa нaшия гpaд. Блaгoдapнocти ĸъм вcичĸи лeĸapи и ĸъм eĸипa, ĸoйтo pъĸoвoди Aлeĸcaндъp Beличĸoв.

продължава>

 

Доставени са 100 ваксини за медиците в област Кюстендил

"Доставени са 100 ваксини за медиците в област Кюстендил". Това съобщи пред журналисти д-р Александър Величков, директор на болницата в Кюстендил.
30 от ваксините са за областната многопрофилна болница, 20 са за екипите на Центъра за спешна медицинска помощ, а другите 50 са насочени за медиците в Дупница. Директорът на болницата в Кюстендил д-р Александър Величков е първият, на когото е поставена ваксина срещу COVID-19.

продължава>

 

Поздравителен адрес

Уважаеми съграждани,
скъпи колеги, самодейци и приятели,

Наближаващите Коледни и новогодишни празници изпълват сърцата ни с радостно очакване и трепет. Това са дните, в които правим равносметка на изминалата година и отправяме надежда към настъпващата. Сега е време за съкровени желания, мечти и надежди!
Убеден съм, че всеки един от Вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и ще прекрачи в Новата година с очакване и стремеж за повече радост и щастливи мигове. Надявам се светлината на идните празници да озари сърцата Ви и да донесе благоденствие и сили за бъдните дни.
Изпращаме една много тежка година. Година в която понесохме много жертви и загуби.
От името на Настоятелството на читалище „Братство” и от свое име пожелавам на Вас и на Вашите семейства да бъдете здрави и изпълнени с надежда, че настъпващата 2021 година ще бъде по-добра и по-успешна в личен и професионален план.
Честито Рождество Христово!
Мирна, здрава и щастлива 2021 година!

Иван Андонов,
Председател на НЧ „Братство 1869”

 

Коледен конкурс 2020

НЧ „Братство 1869” обявява резултатите в ежегодния областен конкурс за коледна картичка, картина, приказка, стихотворение, сурвачка и сувенир.
В петнадесетото издание взеха участие 545 ученици от 1-ви до 8-ми клас с общо 763 творби.
В конкурса тази година се включиха участници както от областите Кюстендил,  Благоевград, Шумен, така и от български училища в Испания и други.

продължава>

 
Още статии...
Партньори