Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Ревматолог ще провежда прегледи, изследвания и консултации за заболяването остеопороза в Кюстендил

На 30-ти септември (понеделник) от 09:00 до 12:00 часа в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил, д-р Луканов - специалист-ревматолог ще извършва:

продължава>

 

Регистрираха листата за общински съветници на Коалиция “Кюстендил“

Областен, кмет и председател на ОбС регистрираха кандидатурите на Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци за изборите на 27 октомври.

продължава>

 

ПП ГЕРБ - Дупница с декларация в защита на кметицата на с. Крайници

ДЕКЛАРАЦИЯ

НА

ПП ГЕРБ – ДУПНИЦА

Във връзка с отправените заплахи към кмета на с. Крайници - Мариана Димитрова, както и посегателството срещу семейното й имущество, за които самата потърпевша сигнализира медиите, ПП ГЕРБ – община Дупница категорично заявява, че най-остро осъжда всякакви подобни прояви. България е демократична държава и всеки неин гражданин има право да участва в политическия й живот, и да се кандидатира за различни длъжности. В предстоящите местни избори г-жа Димитрова не е нашият кандидат за кмет на с. Крайници, но това не ни прави по-малко възмутени от провокациите, които някой си е позволил да извърши срещу нея.

продължава>

 

Музей “Етър“ гостува с изложбата “Мозайка от занаяти“ в Кюстендил

На 19 септември от 17:30 ч., в изложбената зала на джамия „Ахмед бей“, ще бъде открита гостуващата изложба “Мозайка от занаяти“. Етнографски музей на открито „Етър“ – Габрово гостува на Регионален исторически музей „Акад. Йордан Иванов” – Кюстендил с изложбата „Мозайка от занаяти”, посветена на 55-годишнината от откриването на музея на открито. Тя представя традиционните занаяти, характерни за района на Централна Стара планина. Над 200 експоната разказват за тяхното развитие – някои практикувани от векове, други изчезнали, но носещи паметта за времето на битуването си или такива, определяни като „занаяти в риск”, чиято съдба е застрашена.

продължава>

 

Завърши „Пей сърце” 2019!

На 14-ти и 15-ти септември 2019 г. в Голямата зала на читалище „Братство 1869”, под патронажа на кмета на община Кюстендил – Петър Паунов, се проведе тринадесетото издание на Международния фестивал на шлагерната и старата градска песен „Пей сърце” 2019. В музикалния форум се включиха над 100 формации от цялата страна, Северна Македония и Сърбия, като общият брой на участниците надхвърли 2000 души.

продължава>

 
Още статии...
Партньори