Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Изсекоха незаконно 221 дървета край с. Горановци

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на дървесина от района на с. Горановци.

продължава>

 

Блъснаха 80-годишна жена пред поликлиниката в Дупница

Вчера при ПТП в Дупница е пострадала 80-годишна пешеходка, тя е била блъсната от ла.а „Алфа Ромео“, управляван от 63-годишен водач, на паркинг пред поликлиниката в града. 

продължава>

 

102 таблетки /дизайнерска дрога/ откриха в затвора в Бобов дол

Вчера в РУ Бобов дол е постъпил сигнал от служители на затвора, че в колет за изтърпяващ наказание, са открити 102 таблети/дизайнерска дрога/.

продължава>

 

ДЕН БЕЗ ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ! Ст. инспектор Добрев - СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ОСОБЕНО ТЕЗИ ЗА РАЗРЕШЕНА ДОПУСТИМА СКОРОСТ, ЗАЩОТО ТОВА СПАСЯВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!

Днес - 26-ти септември е “Европейският ден без загинали на пътя“, който се провежда по предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ. Денят ще бъде отбелязан чрез провеждането на полицейска операция „ЕДУАРД“ , която е част от Европейската седмица за мобилност, а партньори на Пътна полиция при ОДМВР - Кюстендил, при провеждането на операцията, са доброволци от Българския червен кръст.

продължава>

 

Задържаха крадеца, който открадна 10 000лв и документите на 6 автомобила в Дупница

Дупнишки криминалисти установиха извършителя на кражба на голяма сума пари и документи от л.а. „Фиат“, който е бил паркиран в близост до спортната зала в града.

продължава>

 
Още статии...
Партньори