Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

28 машини почистват и опесъчават пътищата в Кюстендилска област

Няма въведени ограничение и затворени пътища, изключение е само пътят за Рилския манастир, който е затворен и в двете посоки, заради свлачището там
"28 машини почистват и опесъчават пътищата в Кюстендилска област във връзка със снеговалежа", каза дежурният в Областното пътно управление в Кюстендил.

продължава>

 

Кюстендил отбелязва освобождението си без празнично шествие

143 години от освобождението на град Кюстендил се навършват на 29 януари. Празнично шествие обаче няма да се провежда поради въведените противоепидемични мерки в страната, информираха от отдел “Култура и духовно развитие” към общината. В почит към паметта на загиналите за свободата на Кюстендил на паметника на Дядо Ильо войвода ще бъдат поднесени венци и цветя от представители на институциите в града.

продължава>

 

ОБЯВА

Сдружение „МИГ Невестино - Кюстендил” обявява публично намеренията си за Инвестиционно предложение:

„Текущ ремонт на сградата на читалище „Отец Паисий 1928” село Багренци, община Кюстендил и текущ ремонт на общинска сграда в с. Невестино, община Невестино, находяща се в УПИ-IV, планоснимачен № 395, кв. 46.

 

продължава>

 

30 хил. лева са отпуснати през 2020 г. от общинския фонд за асистирана репродукция в Кюстендил

Десет заявления за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми са постъпили през миналата година в Община Кюстендил. Всичките са били одобрени от общинската комисия и подпомогнати със средства от общинския фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания, съобщиха от Общинския съвет в Кюстендил. Общият размер на отпуснатите средства е 30 хиляди лева.

продължава>

 

Дупничанка е спортист №1 на България

Дyпницa тpиyмфиpa в “Hoщтa нa шaмпиoнитe”. Πpизът „Cпopтиcт нoмep 1 нa Бългapия” пpи жeнитe oтидe пpи дyпничaнĸaтa Mиглeнa Ceлишĸa. Tя e eвpoпeйcĸa шaмпиoнĸa пo бopбa в ĸaтeгopия дo 50 ĸг.
Ha цepeмoниятa зa шecтa пopeднa гoдинa зa cвoитe cпopтни пocтижeния бяxa oтличeни нaй-дoбpитe бългapcĸи cъcтeзaтeли.
Πpи мъжeтe пъpви e Ивaйлo Ивaнoв (джyдo).

продължава>

 
Още статии...
Партньори