Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

„Посланик на доброто“ е инициатива, в която ще се включи Областна администрация Кюстендил

Областна администрация – Кюстендил се включва в инициативата Посланик на доброто, организирана от Държавната агенция за закрила на детето. Идеята е да бъдат разказани и събрани истории за хора, помогнали на дете и/или на семейството му, в труден момент, беда, тежък инцидент, и са променили житейска съдба. Най-вълнуващите от всички събрани истории от цялата страна ще бъдат заснети и популяризирани от Държавната агенция за закрила на детето.
През 2019 г., по повод 30 години от приемането на основополагащия документ Конвенцията на ООН за правата на детето, Държавната агенция за закрила на детето организира Празник на доброто.

продължава>

 

Елита Георгиева и Антония Рангелова са победителите на „Пей сърце” 2020

Журито на конкурса тази година бе с председател популярната българска поп певица Кристина Димитрова и членове: Бони Милчева, Никола Янев - Чоли, Димитър Неделчев, Жана Райнова, Димитър Цветков, Ивайло Драганов.
Голямата награда за индивидуални изпълнители спечелиха Елита Георгиева и Антония Рангелова. Сред отличените изпълнители бяха Димитър Стоймиров, педагозите Жана Райнова и Никола Янев-Чоли, Вокална група „Евридика” и др.
През конкурсните дни се представиха над 800 участника от цяла България. Цялото класиране може да видите ТУК.

 

Кристина Димитрова – отново председател на журито на „Пей сърце” 2020

На 19 септември 2020 г. от 17:00 ч. в парка пред читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил за четиринадесета поредна година ще бъде даден стартът на Международния фестивал на шлагерната и старата градска песен „Пей сърце”. Фестивалът се организира от читалище „Братство 1869” и Община Кюстендил, под патронажа на кмета г-н Петър Паунов. Съорганизатор е читалище „Пробуда 1961”.

продължава>

 

Румен Радев в Трекляно: Управляващите да ходят по-често в училището

Образователната политика и образованието трябва да се превърнат в национален стратегически приоритет. Това каза пред журналисти в кюстендилското село Трекляно при откриването на новата учебна година президентът Румен Радев. Той призова управляващите, независимо от кое правителство и коя местна власт, да ходят по-често в училищата.

продължава>

 

Старт на новата учебна година в читалище „Братство 1869”

От 10.09.2020 г. стартира новата учебна година 2020/2021 за курсовете и школите на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил.
Детската музикална школа ще приема ученици в класовете по китара, пиано, акордеон, цигулка, кларинет, синтезатор, народно пеене, поп и класическо пеене, солфеж и елементарна теория на музиката.

продължава>

 
Още статии...
Партньори