Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

ОДМВР – Кюстендил, с награда от ининциативата на вестник „Стандарт“ и община Кюстендил - “10 причини да остана в моя град“ !

Снощи на церемония в центъра на Кюстендил, главният редактор на вестник «Стандарт» представи проекта “10 причини да остана в моя град“ и  бяха връчени наградите – грамоти, на общественици, интелектуалци, спортисти, бизнесмени, институции, допринесли за обновяването му и  дали смисъл на хората да не го  напускат,  а да останат да живеят и работят в него.

продължава>

 

“10 причини да остана в моя Кюстендил“ !

Кампанията “Моят град“ на вестник “Стандарт“ се провежда в 42 града в България. Нейната цел е да покаже преобразяването на градовете и селата през последните години. Това преобразяване е представено на тези 10 фото-пана, като всяко едно от тях е своеобразната причина за гордост, за оставане във вашия град! Разгледайте ги добре и съм сигурна, че всеки един от вас ще намери причината, ще намери своята съпричастност и тъй като в успеха на вашия град е запечатан успеха на всеки един от вас, за това и по време на днешната церемония - 2рата част е имено награждаването на тези от вас, които със знанията и уменията си, са се превърнали в пример за гордост, не само в града ви, но и в цяла България!“ - коментира Славка Бозукова - гл. редактор на вестник “Стандарт“.

продължава>

 

Стартира проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места“

На 07.10.2019 г., от 10:00 ч. в „Синята зала“ на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе пресконференция за стартиране на проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места“.
Проектът се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил“.

продължава>

 

Областният управител Виктор Янев посрещна принцесата на Йордания – Нейно кралско височество Дана Фирас

В ролята на символичен домакин, губернаторът на област Кюстендил Виктор Янев посрещна принцесата на Йордания – Нейно кралско височество Дана Фирас. Принцесата посети един от най-значимите културни паметници в България, включен в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Рилския манастир „Св. Иван Рилски“. При посещението си тя бе придружена от министъра на туризма Николина Ангелкова.

продължава>

 

Само 1 ПТП в област Кюстендил в рамките на “Европейският ден без загинали на пътя“

Вчера - на 26-ти септември, отбелязахме “Европейският ден без загинали на пътя“, който се провежда по предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ. Тази година, денят беше отбелязан и с провеждането на полицейска операция “Едуард“, като в нея се включиха и доброволци от Българския червен кръст.

продължава>

 
Още статии...
Партньори