Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

ПЕТЪР ПАУНОВ : НИЕ НЯМАХМЕ ОПОНЕНТ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕРЕН С ИДЕИ, ЕДИНСТВЕНИЯ ОПОНЕНТ НА КЮСТЕНДИЛ Е БЕЗПАРИЧИЕТО – ВЪПРОС, С КОЙТО СМЕ СЕ ЗАЕЛИ, ДА РЕШАВАМЕ!

Петър Паунов, Михаела Крумова и Иван Андонов се обърнаха към кюстендилската общественост и изказаха своята благодарност, към избора на кюстендилци. Новият кмет на община Кюстендил - Петър Паунов обяви и новите общински съветници от Коалицията на ГЕРБ, СДС, ВМРО, Движение България на гражданите, Обединени земеделци и ЗНС:

продължава>

 

Младежка трудова борса

На 29.10.2019 г., от 11.00 ч. в НЧ „Братство 1869” гр. Кюстендил ще се проведе Младежка трудова борса. Инициативата се организирана от Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил съвместно с Дирекция „Бюро по труда” - Кюстендил.“ Част е от проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места”. Проектът е финасиран по Национална програма за младежта (2016 – 2020) на Министерство на младежта и спорта.

продължава>

 

Информационни срещи с млади хора

В периода 14-18.10.2019 г.,, се проведоха пет информационни срещи с млади хора от област Кюстендил за подбор и сформиране на целевата група по проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места“.
Проектът се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил” по Национална програма за младежта (2016 – 2020) и се финансира от Министерство на младежта и спорта.

продължава>

 

Станция за измерване качеството на въздуха ще бъде поставена по проект “За чист въздух в Кюстендил“

Асоциация за социална отговорност и развитие чрез иновации(АСОРИ), Община Кюстендил и Норвежкият университет по земеделие и развитие на селските райони ще активизират граждани в борбата с мръсния въздух.

Проектът „За чист въздух в Кюстендил“ е насочен към повишаване на гражданската активност, стимулиране на инициативността и доброволчеството, промяна в моделите на поведение на гражданите на община Кюстендил за подобряване качеството на атмосферния въздух.

продължава>

 

Представяне на писателя Пламен Петков в Кюстендил

На 14 октомври /понеделник/ от 18:00 ч. в Синята зала на читалище „Братство 1869” – Кюстендил ще бъдат представени книгите „Престъпни мисли” и  „Голямата работа” на Пламен Петков.

продължава>

 
Още статии...
Партньори