Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Кюстендилец се самопростреля в слепоочието

Снощи в Кюстендил 45-годишен мъж се е самопрострелял в областта на слепоочието, в дома си. 

продължава>

 

НОВ ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА НА УЛИЦАТА В КЮСТЕНДИЛ

Приключиха дейностите по проект “Изграждане на Център за работа с деца на улицата“, като на пресконференция днес, бяха представени постигнатите резултати:

“Общата стойност на проекта е 921 604, 89 лв., от които 783 364, 14 лв. - финансирани от ЕФРР и 138 240, 75 лв. - от държавата. 

продължава>

 

Затваря се движението по АМ “Струма“ от пътен възел„Долна Диканя“ до пътен възел „Дяково“

Поради ремонтни дейности движението по АМ „Струма“ в посока Благоевград ще бъде затворено за движение от утре, 5-ти ноември, до 29-ти ноември, от пътен възел “Долна Диканя“ до пътен възел „Дяково“. Участъкът ще бъде сигнализиран с пътни знаци. Алтернативният маршрут е по ГП Е 79, предадоха днес от ОДМВР - Кюстендил, за кореспондент на Кюстендил - информационен портал.

продължава>

 

КАМПАНИЯ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ИУЕЕО - ХЛАДИЛНИЦИ, ТЕЛЕВИЗОРИ, ПЕЧКИ, ПЕРАЛНИ и др., огранизира община Кюстендил. Гражданите могат да подават заявка за БЕЗПЛАТНО ИЗВОЗВАНЕ ОТ ДОМОВЕТЕ

Община Кюстендил съвместно с „УниТрейд-2011“ ООД организират кампания за безвъзмездно предаване на Излязло от употреба електрическо и електронно оборудване /ИУЕЕО/ - хладилници, телевизори, печки, перални и други.
Кампанията ще се проведе на 15-ти и 16-ти ноември 2019 г.

продължава>

 

Младежка борса

На 29.10.2019 г., от 11.00 ч. в НЧ „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе Младежка трудова борса, съвместно с Дирекция „Бюро по труда” - Кюстендил. Инициативата бе организирана и проведена в рамките на проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места”. Проектът се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил” и е финансиран от Национална програма за младежта (2016 – 2020) на Министерство на младежта и спорта.
В младежката борса взеха участие над 80 безработни млади хора и работодатели.

продължава>

 
Още статии...
Партньори