Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

“УЧИЛИЩЕ НА ВЪЗРАСТТА НА КОНТИНЕНТ“ - Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” ОТБЕЛЯЗА СВОЯ 200-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!

????УЧЕНИЦИ ЩЕ ЗАСАДЯТ 200 фиданки в Осогово. Новата гора ще бъде наречена "Св. Св. Кирил и Методий"!

 

????На 10-ти май, на централния площад "Велбъжд", в града, с цветни капачки, ще бъде изобразена азбуката на Кирил и Методий - глаголицата.

 

???? КЮСТЕНДИЛСКОТО УЧИЛИЩЕ Е НА ВЪЗРАСТТА НА КОНТИНЕНТА АНТАРКТИДА !

 

????ПЪРВИЯТ БЪЛГАРИН СТЪПИЛ НА АНТАРКТИДА - Проф. Христо Пимпирев, гостува на учениците от Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Кюстендил.

продължава>

 

РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ПЕТЪР ПАУНОВ И ГУЗЕЛЬ НИЯЗОВА - РУСИЯ, ЗА РАЗВИТИЕТО НА “ЗДРАВЕН ТУРИЗЪМ“ В ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ

На 14-ти февруари 2020 година се проведе работна среща между кмета на община Кюстендил - г-н Петър Паунов и ръководителят на отдел “Туризъм“ към департамент “Промишленост“ на окръг Ханти-Манскийски - Русия, госпожа Гузель Ниязова.

продължава>

 

КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРО ДОМАШНО ВИНО “ТРИФОН ЗАРЕЗАН“ 2020 !

На 14-ти февруари 2020 г. (петък) от 11:00 часа в читалище „Пробуда 1961” - гр. Кюстендил кв. „Колуша“, за четиринадесета поредна година ще се проведе Конкурс за най-добро домашно вино „Трифон Зарезан” 2020 !

продължава>

 

Завърши проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места“

На 30.01.2020 г., от 10:00 ч. в „Синята зала“ на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе пресконференция по проект „Активните младежи – фактор за развитие на малките населени места“.
Проектът се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил“.
Разработен e по Национална програма за младежта (2016 – 2020), Подпрограма 2: Национални младежки инициативи и кампании и се финансира от Министерство на младежта и спорта.

продължава>

 

Мъж засече жена в Кюстендил, удари и шамар

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 27-годишен гражданин на Република Северна Македония за управление на МПС след употреба на алкохол. Той е управлявал товарен автомобил „Ситроен“ и е спрян за проверка на ул. „Гюешевско шосе“. Дрегерът е отчел резултат 1.23 промила алкохол в издишания въздух, отказал е да му бъде взета кръв за анализ. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

продължава>

 
Още статии...
Партньори