Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Училище за бременни в Кюстендил

Училище за бременни и за майки, които желаят да кърмят децата си, организира МБАЛ “д- Р Никола Василиев” в Кюстендил. Тоще се проведе в четири поредни седмици, в ден - сряда, от 11:30 ч.
Първото училище е утре - 22 ноември. Лекциите ще бъдат в заседателната зала на болницата.
Инициативата е на Акушеро-гинекологичното отделение и отделението по Неонатология в Кюстендилската болница.

продължава>

 

Обучение за млади лидери и младежки работници

На 18 и 19 ноември в гр. Дупница, област Кюстендил се проведе обучение „Организиране на събития“, като участници бяха 16 младежки лидери и работници.
Темите на обучението бяха – „Работа с доброволци – набиране, привличане, обучение и супервизия“, „Как да проведем успешни доброволчески кампании и инициативи”, „Работа със социалните мрежи”. По време на обучението бяха представени и добри практики от реализирани доброволчески инициативи и проекти по Европейска доброволческа служба на Програма „Еразъм +”, както и национални и европейски програми, подкрепящи реализирането на доброволчески инициативи – Еразъм +, Корпус за солидарност, Национална програма за младежта и др.

продължава>

 

Информационни кампании

През месец ноември 2017 г. екипът на Неформална младежка група „Младите за Кюстендил“ и доброволци проведоха останалите пет информационни кампании в общинските центрове – Сапарева баня, Бобов дол, Невестино, Дупница и Кюстендил.
Събитията са част от дейностите по проект „Европа в моя регион“, който се реализира по Национална програма за младежта (2016 – 2020), Подпрограма 2: Национални младежки инициативи и кампании, към Министерство на младежта и спорта.

продължава>

 

770 ученици, 327 учители и родители в кампанията NowWeMOVE

770 ученици и 327 учители и родители от общо 6 учебни заведения от община Кюстендил участваха в кампанията NowWeMOVE. Така общината се включи в Европейски ден на спорта в училище, който се проведе на 29 септември и се организира от сдружение „BG Бъди активен“ за популяризиране здравословния начин на живот. Проявата е част от Европейска седмица на спорта. 

продължава>

 

Куклен спектакъл "Супер д-р Димитров или приказка за мръсните ръце" в Кюстендил

Кукленият спектакъл "СУПЕР Д-Р ДИМИТРОВ ИЛИ ПРИКАЗКА ЗА МРЪСНИТЕ РЪЦЕ" ще бъде представен в Кюстендил.
Представленито е на Драматичен театър Търговище. Постановка: Мая и Митко Димитрови, Сценография и кукли: Валентина Германова, Музика: Петко Манчев, Участват: Моника Угренова и Димитър Караиванов.

продължава>

 
Още статии...
Партньори

Банер