Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Вокална формация “Неразделни” с концерт в град Враца

На 9 ноември 2018 г., Вокална формация „Неразделни” към читалище „Братство 1869”, с художествен ръководител Весела Петрова и корепетитор Жана Райнова взе участие в хоров концерт в град Враца.

продължава>

 

Вокална формация “Неразделни” гостува на празника на гр. Враца

На 9 ноември 2018 г., ВФ „Неразделни” към читалище „Братство 1869”, с художествен ръководител Весела Петрова ще вземе участие в отбелязване на 141 години от Освобождението на град Враца от турско робство.

продължава>

 

Златна статуетка и диплом за Младежкият танцов състав на ФА Родолюбие

Младежкият танцов  състав към Фолклорен ансамбъл "Родолюбие"-Кюстендил завоюваха престижна награда от VII национален конкурс "Пиленце пее" 2018 г.  Те получиха златна статуетка и диплом за отличното си представяне по време на конкурса . Техният ръководител Васил Василев получи Диплом за Преподаватели за високи художествени постижения в областта на любителското художествено творчество.

продължава>

 

Информационна среща

На 8 ноември от 10:30 часа в зала „Велики учители” на читалище „Братство 1869”, ще се проведе информационна среща организирана от Фондация „Каузи”. Срещата се организира за повишаване на предприемаческия капацитет, като път за активно социално включване. Тя има за цел да информира хора, желаещи да стартират собствен бизнес или имащи бизнес идеи за възможности за безплатни обучения и консултации по предприемачество.

 

Депутатът Кирил Калфин се срещна с граждани и кметове от кюстендилско

Народният представител от ГЕРБ Кирил Калфин имаше приемен ден в Кюстендил, където на вниманието му бяха поставени редица въпроси от местно значение. Освен жители на община Кюстендил, приемната посетиха и граждани на общините Бобов дол и Бобошево.
Гражданите, посетили приемния ден на Калфин, обсъдиха с него въпроси от политически характер, както и задаващите се европейски избори и тези за местна власт догодина, информират от пресцентъра на партията.

продължава>

 
Още статии...
Партньори