Начало От страната Новини Правителството отпусна 1 000 000 лв. на Община Кюстендил
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Правителството отпусна 1 000 000 лв. на Община Кюстендил

Правителството на Борисов отпусна над 5 млн. лв. допълнителни средства за ремонт на улична мрежа и благоустрояване в общини от Кюстендилска област
С постановление на Министерски съвет днес са отпуснати общо 5 350 000 лв. допълнителни средства на общини от Кюстендилска област. Допълнително отпуснатите средства от правителството на Бойко Борисов са за рехабилитация на улична мрежа в градове и села от областта, както и за благоустрояване на градски парк и на училищен двор. Общо 5 общини от Кюстендилска област получават допълнителни трансфери по бюджетите си – Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Кочериново и Рила.

1 800 000 лв. са отпуснати за ремонт на улична мрежа на територията на община Дупница.
По бюджета на Община Кочериново се предоставят 1 200 000 лв. за благоустрояване на Градския парк и за асфалтиране в град Кочериново.
Отпуснатите средства за община Кюстендил са в размер на 1 000 000 лв. Те са за ремонт на улици и прилежащата им инфраструктура в малките населени места на общината.
За ремонт на уличната мрежа в гр. Рила правителството на Борисов отпусна финансова подкрепа на Общината в размер на 700 000 лв.
Допълнителни средства с днешното постановление на Министерски съвет са отпуснати и за Община Сапарева баня. Средствата, в размер на 650 000 лв., са за паркоустройство и благоустройство на училищния двор на СУ „Христо Ботев“ в град Сапарева баня.
Източник:kustendil.info

 
Партньори