Начало От страната Новини ПРЕНАСЯНЕ И СГЛОБЯВАНЕ НА МЕБЕЛИ И ТЕХНИКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

ПРЕНАСЯНЕ И СГЛОБЯВАНЕ НА МЕБЕЛИ И ТЕХНИКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Фирма “Арни 92“ предлага услуги свързани с пренасяне, сглобяване и разглобяване на мебели и техника в гр. София, на изключително ниски цени !

Фирмата ще се погрижи, също така, да пренесе какъвто и да било багаж, от точка до точка, по ваше желание, като гарантира, че качеството и стойността на предметите ви ще остане непокътната!

 

Възползвайте се от обикновена транспортна услуга за превоз на мебели и багаж в рамките на гр. София или от услугите за разглобяване и сглобяване на мебели, както и за извозването на старите и ненуужни мебели - до депо.

Получавате гаранция, че качеството и стойността им ще остане непокътната. Независимо дали имате нужда от обикновен превоз на мебели или пренасяне на голямо количество багаж, при всички случаи ще имате нужда от помощта  на “Арни92“ ЕООД ! Възползвайте се сега от промоционалните цени, които предлагат и се обадете на тел. 0886681067 !

За тях не съществуват трудни и непреодолими задачи и ще превърнат преместването на имуществото и сглобяването на мебелите ви - в приятно занимание!

Тел. за връзка: 0886681067 и 0886661005

Фирма "Арни92" ЕООД  - гр. София, Младост 1а, ул. "Кръстьо Раковски"

 
Партньори