Начало От региона Новини Стартират дейностите по проект „Укрепване на туристическото предприемачество и насърчаване на услугите – СТЪПКИ”
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Стартират дейностите по проект „Укрепване на туристическото предприемачество и насърчаване на услугите – СТЪПКИ”

НЧ „Братство 1869” гр. Кюстендил стартира изпълнението на проект „Укрепване на туристическото предприемачество и насърчаване на услугите – СТЪПКИ”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България - Сърбия 2014-2020 г.
Първата дейност, която ще бъде реализирана е Проучване "Възможности и предизвикателства за предоставяне на качествени туристически услуги и продукти в транс-граничния регион".

Целта на проучването е да се направи анализ и оценка на състоянието на туристическите услуги и продукти и на тази база – изготвяне на препоръки за подобрения, включително към квалификацията на персонала, маркетинга и рекламата, както и предприемачеството в туристическия сектор.
Проучването е с обхват допустимите области в Република България - Видин, Монтана, Враца, София, Перник и Кюстендил и в Република Сърбия - Бор, Зайчар, Ниш, Топлица, Пирот, Ябланица и Пчиня.
В рамките на дейността ще бъде проведена кръгла маса за обсъждане на резултатите със заинтересованите страни, представяне на проектодоклада и получаване на обратна информация, която да бъде отразена в окончателния доклад.
Проектът ще се реализира в рамките на 15 месеца в партньорство с Община Видин и Сдружение на гражданите „Понишавие“, гр. Пирот, Сърбия.

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България - Сърбия 2014-2020 г.

За контакти:
НЧ „Братство 1869“
2500 гр. Кюстендил, ул. „Отец Паисий” 11
Тел: +359 78 52-63-95, +359 78 52-91-95, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , www.bratstvokn.org

 
Партньори