Начало От региона Новини КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРО ДОМАШНО ВИНО “ТРИФОН ЗАРЕЗАН“ 2020 !
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРО ДОМАШНО ВИНО “ТРИФОН ЗАРЕЗАН“ 2020 !

На 14-ти февруари 2020 г. (петък) от 11:00 часа в читалище „Пробуда 1961” - гр. Кюстендил кв. „Колуша“, за четиринадесета поредна година ще се проведе Конкурс за най-добро домашно вино „Трифон Зарезан” 2020 !

Желаещите да участват трябва да донесат, най-късно 15 мин. преди началото, 1 бутилка вино - бяло, червено или розе (минимум 0.7 л.) – собствено производство.

Вината ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от видни сомелиери и ценители от югозападна България и Северна Македония, по критериите: цвят, бистрота, блясък, плътност, аромат и вкус.

Наред с ритуала “Зарязване на лозята“, за всички участници и гости, е подсигурена богата културно-музикална програма с участието на групи и състави към читалището.

Победителят в конкурса ще получи дъбово буре, произведено от кюстендилски майстори, като организаторите са предвидили още куп атрактивни награди. Всички участници в конкурса ще получат Диплом за участие.

Събитието се провежда със съдействието на Партията на любителите на червеното и бялото вино!

Наградите за отличените в отделните категории са подсигурени от читалище „Пробуда 1961“, Верига магазини „Сити“, Фирма „Сънрайз турс“ и много други.

 
Партньори