Начало От региона Новини БСП - КЮСТЕНДИЛ В ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТА НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

БСП - КЮСТЕНДИЛ В ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТА НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС

Общинските съветници от групата на “БСП за България“ в община Кюстендил представиха, вчера, декларация, с която се обявяват в подкрепа на Националния протест на малкия и среден бизнес, организиран днес пред Народното събрание. Представяме ви и пълния текст на Декларацията, която ще бъде внесена за приемане и от Общински съвет - Кюстендил, на предстоящата сесия:

"                          ДЕКЛАРАЦИЯ

от групата общински съветници на „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“

в Общински съвет – Кюстендил

 

Ние, общинските съветници, избрани от Коалиция “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ в Общински съвет - Кюстендил, се обявяваме в подкрепа на протеста на малкия и среден бизнес, организиран на 29.01.2020 г, на площад „Народно събрание“.

Заявяваме съпричастност и подкрепяме изцяло исканията на представителите на българския бизнес срещу спорната Наредба Н-18, като напълно основателни. Това са търговци и работодатели, които са избрали да останат в България и с парите от бизнеса си остават тук и създават работни места. Оказва се, че вместо облекчения, Наредбата създава допълнителна финансова тежест на легалния бизнес и най-вече на малките и средни предприятия, а такива са основно работещите на територията на община Кюстендил.

Смятаме, че българският бизнес заслужава подкрепа и чуваемост, а не неясни текстове, които са променяни десетки пъти и въпреки това, неуредиците около въвеждането им, да водят до допълнителни задължения и тормоз за фирмите.“

 
Партньори