Начало От региона Новини ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА СКЛА "ЦВЕТИ КИРИЛОВА" НА 60М. СПРИНТ
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА СКЛА "ЦВЕТИ КИРИЛОВА" НА 60М. СПРИНТ

Шампионска титла на 60м. спринт - една от най-атрактивните дисциплини, извоюва Мария Симовска от СКЛА "Цвети Кирилова", на Националния шампионат за юноши и девойки под 18г.

Тя е на 17г. , а нейн треньор е Константин Миланов, който е бил треньор и на кюстендилката Цветелина Кирилова - рекордьорка на България на 1000м., както и на небезизвестната Ивет Лалова.
Преди по-малко от месец, кюстендилският клуб по лека атлетика, завърши годината отново с отлично представяне и медали от турнира GO Kids. Тогава атлетите на СКЛА "Цвети Кирилова" спечелиха 2 медала в лицето на Ралица Попова - 2007г., на 600 м. и Явора Кръстева (2011г.) - на 60 м.
"Щастлива съм от факта, как започва годината, а още повече от радостта в очите на тези прекрасни деца! Това са най- упоритите и постоянни атлети, които не ги притесняват атмосферните и базови условия за тренировка.
Знаете, в клуба се тренира дозирано, спрямо възрастта на атлетите. Малките играят много подвижни игри, за да развиват умерено всички физически качества, под формата на игра.
Юноши и девойки тренират по нашата методика и от изключителна важност е да са здрави и да нямат контузии! Много е лесно на младша и старша възраст, да се форсират в тренировъчния режим, да се вземат титли и след 19 г. - в мъже и жени, титлите изчезват. Не съм от тези треньори и клубове! Печеля 5 години подред проект, благодарение на който нашите деца се тренират напълно безплатно! Не са ни приоритет таксите, гледаме си нашата работа, никога не се месим и не злословим за чуждо. Това помага на децата да поглъщат, по време на тренировка, много позитивна енергия и да си тръгнат - заредени, усмихнати и така нещата се случват!" - коментира Цвети Кирилова

 
Партньори