Начало От региона Новини КАМПАНИЯ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ИУЕЕО - ХЛАДИЛНИЦИ, ТЕЛЕВИЗОРИ, ПЕЧКИ, ПЕРАЛНИ и др., огранизира община Кюстендил. Гражданите могат да подават заявка за БЕЗПЛАТНО ИЗВОЗВАНЕ ОТ ДОМОВЕТЕ
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

КАМПАНИЯ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ИУЕЕО - ХЛАДИЛНИЦИ, ТЕЛЕВИЗОРИ, ПЕЧКИ, ПЕРАЛНИ и др., огранизира община Кюстендил. Гражданите могат да подават заявка за БЕЗПЛАТНО ИЗВОЗВАНЕ ОТ ДОМОВЕТЕ

Община Кюстендил съвместно с „УниТрейд-2011“ ООД организират кампания за безвъзмездно предаване на Излязло от употреба електрическо и електронно оборудване /ИУЕЕО/ - хладилници, телевизори, печки, перални и други.
Кампанията ще се проведе на 15-ти и 16-ти ноември 2019 г.
Гражданите могат да подават заявка за безплатно извозване от домовете на ИУЕЕО на телефон 0887 23 44 67 от 1-ви ноември до 15-ти ноември.
Ще бъдат осигурени и помощници за пренасяне на по-тежките електроуреди.
Подадените заявки от селата, на територията на общината, ще бъдат обслужени на по-късни, допълнително уточнени дати, за което жителите на съответното населено място ще бъдат предварително уведомени.
Повече информация за кампанията може да получите на телефони: 0887 23 44 67 – „Унитрейд 2011“ ООД и 078 /55 11 66, в.239 – община Кюстендил, предаде кореспондент от града за Кюстендилски вести.
 
Партньори