Начало От региона Новини ОДМВР – Кюстендил, с награда от ининциативата на вестник „Стандарт“ и община Кюстендил - “10 причини да остана в моя град“ !
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

ОДМВР – Кюстендил, с награда от ининциативата на вестник „Стандарт“ и община Кюстендил - “10 причини да остана в моя град“ !

Снощи на церемония в центъра на Кюстендил, главният редактор на вестник «Стандарт» представи проекта “10 причини да остана в моя град“ и  бяха връчени наградите – грамоти, на общественици, интелектуалци, спортисти, бизнесмени, институции, допринесли за обновяването му и  дали смисъл на хората да не го  напускат,  а да останат да живеят и работят в него.

Връчените  награди бяха  в категориите: Икономика – за инвеститор, строител, предприемач, хотелиер, браншова или бизнесорганизация; Култура – за дарител, музей, библиотека, фолклорен състав, археолог; Спорт – за  спортист, учител по физкултура и сопрт, училищен отбор или млад талант; Образование – за учител, директор, клас, училище, деца – медалисти от олимпиади; Сигурност – за служители в системата на сигурността и отбраната; Технологии – за дигитално образование, интернет пространство, интернет специалисти и инвеститори.

В категорията “Сигурност“ - Областната дирекция на  МВР – Кюстендил , бе отличена  за доказан  висок  професионализъм и ползотворно сътрудничество с община Кюстендил в опазването на обществения ред и сигурност. Бе подчертано, че екипите на ОД МВР – Кюстендил, имат ключова роля в дейностите, свързани с опазване на земеделската продукция  и най-вече за безпроблемното протичане на черешовата кампания на територията на община Кюстендил. Благодарение на усилията на ОД МВР, земеделските производители са сигурни и спокойни за своята продукция. Наградата е за всички полицаи от структурата, подчерта Славка Бозукова, и бе връчена от председателя на общинския съвет - Михаела Крумова.

Директорът на ОДМВР - ст. комисар Е. Стамболийски получи наградата, като благодари за признанието и подчерта, че ефективната организация в това направление е наследена от предходния директор и той продължава да развива добрите практики.

 
Партньори