Начало От региона Култура Представят поетичната книга "Детайли" на Ива Спиридонова в Кюстендил
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Представят поетичната книга "Детайли" на Ива Спиридонова в Кюстендил

Литературна агенция „Библиотека България“ и Художествена галерия „Владимир Димитров-Майстора“ имат удоволствието да Ви поканят на премиерата на втората поетична книга на Ива Спиридонова, носеща името „Детайли“, която тя избра за пръв път да представи пред читатели в родния си град - Кюстендил.
Премиерата на книгата ще се състои на 5 септември, от 18:00 часа в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора“. Специален гост на събитието ще бъде поетът  Михаил Калдъръмов – рецензент на книгата.
Своята гледна точка ще представи редакторът на „Детайли“ и автор на фотографиите в книгата - Симеон Аспарухов. За музикалното пресъздаване на поезията на Ива Спиридонова ще се погрижат специалните ни гости - дует KSANA.
Авторката ще представи книгата си чрез въздействащо съчетание на изкуства, в което поезия, музика и фотография се срещат и доближават, създавайки едновременна красота, такава, каквато ще уловите и в самата книга, и в думите на Ива Спиридонова и Симеон Аспарухов, които ще представят за вас свои нови стихове и текстове от книгата.
Талантът на дует KSANA не би могъл да остане незабелязан, тъй като те ще превърнат в думи най-трудната пунктуация чрез изкуството на музиката си, а всичко това ще се случи на фона на уловените фотографски кадри, частици от тайната, заключена в „Детайли“.
Източник: Dariknews.bg

 
Партньори