Начало От региона Спорт Гимнастички на "Велбъжд" сред най- добрите на Купа Импала
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Гимнастички на "Велбъжд" сред най- добрите на Купа Импала

Гимнастички от клуб „Велбъжд” спечелиха отличия от 15- тия Международен турнир за Купа „Импала” в Стара Загора. Участваха 200 грации от 24 клуба от страната и чужбина.
Нилана Колевска завоюва златните медали в многобоя и съчетанията без уред и на въже, при родените 2007 г.- „А” категория. В същата възраст, но в „Б” категория, Рая Александрова, която е родена 2008 г. е втора на многобой и на без уред. Василена Йорданова е седма в многобоя.
При родените 2005 г.- „А” категория, Мишел Иванова е втора в многобоя и на обръч, и е трета на топка. При родените 2005 г.- „Б” категория, Даяна Димитрова е първа в многобоя и на топка. Мартина Тасева е първа на въже и обръч.
Йоана Стоева се класира на 5-то място при девойките старша възраст, родени 2004-2002 г.- „А” категория. При 2004 г.- Б категория, Десислава Георгиева е шеста на многобой и трета на топка.
Кюстендилските гимнастички от “Велбъжд” бяха водени от треньорките Валя Машова и Весела Петрова.
На дневен ред за клуба е Държавното първенство в най-силната категория - “Елит”, където играят най-добрите 30 гимнастички в дадена възраст. “Велбъжд” ще участва с 3 състезателки, при девойките младша възраст- Мишел Иванова, Мартина Тасева и Даяна Димитрова.
Източник: Dariknews.bg

 
Партньори