Начало От региона Спорт Нилана Колевска и Йоана Стоева със златни медали от "Купа Търновград"
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Нилана Колевска и Йоана Стоева със златни медали от "Купа Търновград"

Четири златни медала спечелиха гимнастички на кюстендилския "Велбъжд" от Републиканския турнир за "Купа Търновград". Нилана Колевска е първа на въже и на без уред, при децата родени 2007 г. В общото класиране в многобоя, с родените 2006 г., Колевска е със сребърен медал от многобоя.
Йоана Стоева спечели златните отличия при съчетанията с въже и обръч, при родените 2004 г. Тя е втора в многобоя.
Василена Йорданова и Рая Александрова бяха сред най- добрите гимнастички, пи родените 2008 г. Йорданова е с бронзов медал на въже и е 5- та без уред. Александрова е 4- та на без уред и 5- та на въже.
Антония Николова представи достойно "Велбъжд" при жените, като спечели бронзов медал на бухалки и се класира 4- та на обръч, на 6- то място е в многобоя.
Президентът на "Велбъжд" Валя Машова изрази задоволството си от организацията на турнира във Велико Търново. Специално за децата е демонстрирано шоуто на Царевец- Звук и светлина.
Момичетата и треньорът им се поздравиха и направиха снимка за спомен с националния състезател при жените и бивш възпитаник на "Велбъжд"- Ерика Зафирова, която спечели бронзовото отличие от турнира "Огърлицата на Десислава".
Предстоят участия на състезателки на кюстендилския клуб на международен турнир в Печ, Унгария и на първия турнир за "Купа Феникс", който ще се проведе в тренировъчната зала на "Арена Армеец" в София.
Източник: Dariknews.bg

 
Партньори