Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

ПЕТЪР ПАУНОВ : НИЕ НЯМАХМЕ ОПОНЕНТ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕРЕН С ИДЕИ, ЕДИНСТВЕНИЯ ОПОНЕНТ НА КЮСТЕНДИЛ Е БЕЗПАРИЧИЕТО – ВЪПРОС, С КОЙТО СМЕ СЕ ЗАЕЛИ, ДА РЕШАВАМЕ!

Петър Паунов, Михаела Крумова и Иван Андонов се обърнаха към кюстендилската общественост и изказаха своята благодарност, към избора на кюстендилци. Новият кмет на община Кюстендил - Петър Паунов обяви и новите общински съветници от Коалицията на ГЕРБ, СДС, ВМРО, Движение България на гражданите, Обединени земеделци и ЗНС:

продължава>

 

Станция за измерване качеството на въздуха ще бъде поставена по проект “За чист въздух в Кюстендил“

Асоциация за социална отговорност и развитие чрез иновации(АСОРИ), Община Кюстендил и Норвежкият университет по земеделие и развитие на селските райони ще активизират граждани в борбата с мръсния въздух.

Проектът „За чист въздух в Кюстендил“ е насочен към повишаване на гражданската активност, стимулиране на инициативността и доброволчеството, промяна в моделите на поведение на гражданите на община Кюстендил за подобряване качеството на атмосферния въздух.

продължава>

 

ОДМВР – Кюстендил, с награда от ининциативата на вестник „Стандарт“ и община Кюстендил - “10 причини да остана в моя град“ !

Снощи на церемония в центъра на Кюстендил, главният редактор на вестник «Стандарт» представи проекта “10 причини да остана в моя град“ и  бяха връчени наградите – грамоти, на общественици, интелектуалци, спортисти, бизнесмени, институции, допринесли за обновяването му и  дали смисъл на хората да не го  напускат,  а да останат да живеят и работят в него.

продължава>

 

Представяне на писателя Пламен Петков в Кюстендил

На 14 октомври /понеделник/ от 18:00 ч. в Синята зала на читалище „Братство 1869” – Кюстендил ще бъдат представени книгите „Престъпни мисли” и  „Голямата работа” на Пламен Петков.

продължава>

 

“10 причини да остана в моя Кюстендил“ !

Кампанията “Моят град“ на вестник “Стандарт“ се провежда в 42 града в България. Нейната цел е да покаже преобразяването на градовете и селата през последните години. Това преобразяване е представено на тези 10 фото-пана, като всяко едно от тях е своеобразната причина за гордост, за оставане във вашия град! Разгледайте ги добре и съм сигурна, че всеки един от вас ще намери причината, ще намери своята съпричастност и тъй като в успеха на вашия град е запечатан успеха на всеки един от вас, за това и по време на днешната церемония - 2рата част е имено награждаването на тези от вас, които със знанията и уменията си, са се превърнали в пример за гордост, не само в града ви, но и в цяла България!“ - коментира Славка Бозукова - гл. редактор на вестник “Стандарт“.

продължава>

 
Партньори