Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

МВР ИЗДИРВА ВЪЗРАСТЕН МЪЖ

ИЗДИРВА СЕ

продължава>

 

Приключиха дейностите по проект „Зелен кът”

На 2 юли 2019 г. приключиха дейностите по проект „Зелен кът на ул. „Иларион Макариополски“ гр. Кюстендил”. Проектът бе разработен по Приоритетна област 1: "Благоустрояване и озеленяване в община Кюстендил”, с финансовата подкрепа на община Кюстендил. Бенефициент по проекта бе читалище „Братство 1869”, а дейностите бяха реализирани с активното участие и доброволния труд на жителите в квартала.

продължава>

 

Милена Крумова с второ място от Национален конкурс “Албена“

Кюстендилската писателка Милена Крумова завоюва почетното второ място на Третия национален конкурс за разказ, пресъздаващ женски образ в драматични сюжетни обстоятелства. Конкурса “Албена“ се организира от община Троян, с.Врабево, НЧ "Христо Ботев – 1911", във взаимодействие със Съюза на българските писатели и подкрепата на фондация "Българска памет".Тазгодишното жури бе в състав: Никола Инджов, Владо Даверов и проф. Аксиния Джурова, като И.К. "Световит" ще издаде сборник с наградените и други, отличени в същия конкурс, разкази. Връчването на наградите беше на 29-ми юни.

продължава>

 

36-ма делегати от ГЕРБ - област Кюстендил ще вземат участие в Националното събрание на партията

 

Общо 36 делегати от всички общини на област Кюстендил ще се включат в Националното събрание на ПП ГЕРБ, което ще се проведе на 7 юли (неделя), в Зала 3 на НДК.

продължава>

 

С 38,47% ПП ГЕРБ печели изборите в област Кюстендил

С 38,47% Политическа партия Герб печели изборите в област Кюстендил, предадоха от РИК - Кюстендил, при обработени 100 % от изборните протоколи. На второ място се нарежда БСП за България с 31,17%, следвани от ПП ВМРО - 8,50%. Движението за права и свободи се нарежда на четвърто място с 3,44% от действителните гласове, а ПП ВОЛЯ заема петото място с 3,27%.

продължава>

 
Партньори