Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

Продължават концертите пред читалище „Братство” - Кюстендил

На 6-ти юли 2019 г. от 19.30 ч., на откритата сцена пред читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил, се проведе първият от поредицата концерти - на Смесен хор „Братство”, организиран от читалището и със съдействието на община Кюстендил.

продължава>

 

Нападнаха 57-годишен кюстендилец, отнеха му 5000лв. Запалиха паркирано БМВ в Дупница.

Вчера 57-годишен мъж е заявил, че малко преди 8.00 ч е нападнат от двама неизвестни и му е отнета сума от 5000 лв. и мобилен телефон. Удар в лицето е нанесен и на 27-годишния мъж, с когото били на улицата. Инцидентът е възникнал на кръстовището на ул. „Антим Първи“ и ул.“Даскал Дамаскин“. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

продължава>

 

Депутатът Кирил Калфин с приемна в град Кюстендил

Народният представител от ПП ГЕРБ - Кирил Калфин ще проведе приемна за граждани в гр. Кюстендил.

продължава>

 

Делегати от област Кюстендил взеха участие в Националното събрание на ПП ГЕРБ

Делегати от цялата областна структура на ГЕРБ – Кюстендил взеха участие в Националното събрание на политическата сила, което се проведе вчера в НДК. В рамките на форума бяха гласувани промени в Устава на ПП ГЕРБ и Изпълнителната комисия на партията. На събитието присъстваха 1200 делегати от цялата страна.

продължава>

 

Елиан Стамболийски: Сигурен съм, че въпреки мъчнотиите, ще продължим с усърдие и отговорност да работим в полза на обществото

По случай празника на МВР, 4-ма служители от ОДМВР-Кюстендил бяха наградени от главния секретар на МВР с „писмена похвала“, като директорът на ОДМВР ст. комисар  Елиан Стамболийски награди 10 служители с “ писмена похвала“ и 3-ма – с „обявяване на благодарност“. 10 служители на Областната дирекция получиха грамоти от административния секретар на МВР. Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

продължава>

 
Партньори