Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

Вокална формация „Неразделни“ с отличие от Албания

Вокална формация „Неразделни“ към читалище „Братство 1869“, с ръководител Весела Петрова взе участие в XI Музикален фестивал „Музика и море”, провел се от 31-ви август до 4-ти септември 2019 г. в гр. Дуръс, Албания.

продължава>

 

Седмица на пожарната безопасност в Кюстендилска област

От днес - 9-ти септимври започва “Седмица на пожарната безопасност“ в Кюстендилска област, която се организира от РДПБЗН и ще продължи до 13-ти септември.

продължава>

 

Присъда за албанец преминал незаконно границата със Северна Македония

Лишаване от свобода за 6 месеца, с 3- годишен изпитателен срок, постанови Районен съд- Кюстендил за албанския гражданин- Алберт Д., на 26 години. Той се призна за виновен в незаконно преминаване на границата със Северна Македония, на 17 август 2019 г., в близост до ГКПП- Гюешево.

продължава>

 

Василиа Петрова с Гран При за най-добро индивидуално изпълнение на автентична фолклорна песен

Василиа Петрова от Школата по народно пеене при НЧ „Братство 1869” с преподавател Адела Харалампиева, завоюва Гран При на V-тия Международен форум „Българско наследство“,  провел се от 28-ми до 30-ти август 2019 г. в град Балчик.

продължава>

 

Късометражно кино на открито в Кюстендил

На 6-ти септември от 20:00 до 22:00ч., в градините до бистро “Амадеус“ гр. Кюстендил, ще се проведе “Късометражно кино на открито“, като ще бъдат представени едни от най-впечатляващите български и световни късометражни филми.

продължава>

 
Партньори