Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

ДЕН БЕЗ ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ! Ст. инспектор Добрев - СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ОСОБЕНО ТЕЗИ ЗА РАЗРЕШЕНА ДОПУСТИМА СКОРОСТ, ЗАЩОТО ТОВА СПАСЯВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!

Днес - 26-ти септември е “Европейският ден без загинали на пътя“, който се провежда по предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ. Денят ще бъде отбелязан чрез провеждането на полицейска операция „ЕДУАРД“ , която е част от Европейската седмица за мобилност, а партньори на Пътна полиция при ОДМВР - Кюстендил, при провеждането на операцията, са доброволци от Българския червен кръст.

продължава>

 

Задържаха крадеца, който открадна 10 000лв и документите на 6 автомобила в Дупница

Дупнишки криминалисти установиха извършителя на кражба на голяма сума пари и документи от л.а. „Фиат“, който е бил паркиран в близост до спортната зала в града.

продължава>

 

Регистрираха листата за общински съветници на Коалиция “Кюстендил“

Областен, кмет и председател на ОбС регистрираха кандидатурите на Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци за изборите на 27 октомври.

продължава>

 

Ревматолог ще провежда прегледи, изследвания и консултации за заболяването остеопороза в Кюстендил

На 30-ти септември (понеделник) от 09:00 до 12:00 часа в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил, д-р Луканов - специалист-ревматолог ще извършва:

продължава>

 

ПП ГЕРБ - Дупница с декларация в защита на кметицата на с. Крайници

ДЕКЛАРАЦИЯ

НА

ПП ГЕРБ – ДУПНИЦА

Във връзка с отправените заплахи към кмета на с. Крайници - Мариана Димитрова, както и посегателството срещу семейното й имущество, за които самата потърпевша сигнализира медиите, ПП ГЕРБ – община Дупница категорично заявява, че най-остро осъжда всякакви подобни прояви. България е демократична държава и всеки неин гражданин има право да участва в политическия й живот, и да се кандидатира за различни длъжности. В предстоящите местни избори г-жа Димитрова не е нашият кандидат за кмет на с. Крайници, но това не ни прави по-малко възмутени от провокациите, които някой си е позволил да извърши срещу нея.

продължава>

 
Партньори